40px

Agentia RoTrip

Adresa: Bacau, str. Razboieni, nr. 7B (parter)
Nr. Reg. Com: JO4 / 2107 / 2005
CUI: RO 18178672
Manager: Andrei Spoiala
Licenta de turism: 1438
Polita de asigurare : 52433
RAIFFEISEN BANK
RON : RO35RZBR0000060007332575
EUR : RO07RZBR0000060007332594
Agentia RoTrip
40px
Cine suntem

Agentia RoTrip dispune de personal cu o experienta de peste 25 de ani, motivaț și pregătit pentru a satisface exigentele tuturor clientilor, consumatori ai produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

La RoTrip, găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a alege ofertele de Early Booking, Last Minute pentru servicii de Cazare (sejur individual), sejururi charter (avion si autocar), circuite(avion si autocar), oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport deosebit oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Documente

Brevet de turism
Licenta de turism
Polita de asigurare
Certificat Inregistrare